Om oss

Specialisten på trädgårdsskötsel i Lidingö

Välkommen till ett erfaret och mycket kompetent företag som hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med trädgårdsskötsel i Lidingö och hela Stockholm. Anlitar du oss så får du lyhörd och högkompetent hjälp med din trädgård – vi kan garantera ett gott bemötande redan från första kontakten.

Vi sätter veteraner i arbete

Vi startade vår verksamhet 2009 med visionen att bli bäst på att sätta veteraner i arbete. Idag är vi ett ledande bemanningsföretag och en av de största leverantörerna av hushållsnära tjänster och företagstjänster. Vi är representerade i hela Sverige, från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Vi förenklar vardagen för tusentals företag, bostadsrättsföreningar och hushåll varje år med trygghet, kvalitet och ett personligt bemötande i fokus.

Hos oss hittar du stor kompetens under samma tak – vi har all den utrustning och erfarenhet som krävs för att få din trädgård att blomstra.

Företaget är självfallet registrerat för F-skatt och innehar alla tillämpliga försäkringar.

Nöjda kunder i fokus för oss

Nöjda kunder är det viktigaste i vår verksamhet och en förutsättning för att den ska fungera. Vi tar därför stort ansvar för våra uppdrag och ser alltid till att utföra dem i tid enligt avtal. En god dialog med våra kunder är alltid central för oss – vår lyhördhet och servicetänk gör att vi genom åren har skaffat oss många återkommande kunder.

Vår personalstyrka är kunnig och bidrar med erfarenheter och engagemang och utvecklar goda kundrelationer med ett hårt arbete och gott humör. Vi är stolta över att få förtroendet att ta hand om din trädgård.

Miljömedvetna trädgårdsexperter

Vårt företag vill självklart hänga med i tiden och går i allt högre grad över till eldrivna redskap, både för att minska bullret och för att skona miljön.

Välkommen att kontakta oss redan idag – vi är ett trädgårdsföretag med en gedigen historia och en grön och grann framtid.

Trädgårdsmästare med gröna fingrar